tiistai 4. kesäkuuta 2013


Happy Days
















Hengattiin tänään koko koulupäivä kaveriporukalla riehumis-meiningillä, sillä koko päivä oli jostain syystä hypäreitä täynnä. Koska en päässyt Ottavian syntymäpäiväjuhlille, niin annoin hänen lahjansa tänään koulussa ja hän tykkäsi leluaseestaan aivan suunnattomasti ja siitä tuli välitön hitti koko porukassa.

Pelattiin jalkapalloa monessa kahden hengen joukkueessa ja yhden maalin kanssa ja oli sika hauskaa! Sitten kun laji vaihtui rugbyyn niin jäin suosiolla hengailemaan varjoon -oli kuuma!- ja ottamaan kuvia.

Meidän ydin-kaveriporukka koostuu varmaan 15 ihmisestä plus ns. kiertolaiset ja tytöt on vähemmistönä. Tulee kova ikävä näitä kaikkia ja lupasinkin Williamille tulevani vielä maanantaina kouluun englannin tunneille, sillä hän ei pääse kouluun koko loppuviikkona. Aikataulu on tiukka, mutta mitä sitä ei tekisi kavereiden hyväksi?

Koulu järjesti pienet teekutsut meille vaihtareille mutta Theo ja Tati loistivat poissaolollaan. Lempiopettajia oli kutsuttuina ja rehtori vaati meitä palaamaan vielä muutaman kerran. Lisäksi saimme useat sähköpostiosoitteet opettajilta, mihin meidän täytyy ilmoittaa, kun olemme saapuneet turvallisesti kotimaahan ja sitten opiskelun ja uran kehittymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.