maanantai 3. kesäkuuta 2013


"En vain saa miun päätä sen ympärille. Eiku, ei se toimikaan suomen kielessä."





Tänään käynnistyi viimeinen kokonainen viikko Walesissa ja ai että kun on mukava sää. Istuskeltiin kavereiden kanssa rannalla ja minä väkersin daisychain:in, eli päivänkakkaroista tehdyn seppeleen, jonka olen oppinut täällä tekemään. Lahjoitin sen Oliverille, joka liittyi seuraamme yllättäen huutaen "Hello bitches!" tavalliseen tapaansa. Tulee ikävä sitä. ;__;

Käytiin Jozefin kanssa vetämässä kunnon luksuslounaat, koska oli kahden tunnin hypäri juuri sopivasti keskellä päivää. Ah, olipa hyvä salaatti ja ihanat täysjyvä-pitaleivät. Elämä on kaunista.

Keskiviikkona lähden Jozefin kanssa Swanseahin moikkaamaan erästä norjalaista vaihtaria nimeltä Jonathan ja suunnitelmissa olisi laasersota! Lauantaina on kaverin syntymäpäiväjuhlat eräässä sarjakuvakaupassa, minne pitää pukeutua televisio-/sarjakuvahahmot -teemalla. Ajattelin olevani Hermione Granger, koska minulla on Rohkelikon huivi täällä ja jos meikkaisin naamani kissaksi ja kärvennän kiharran hiukseni niin eiköhän se olisi siinä.

Jossain vaiheessa pitäisi vielä ehtiä pakkaamaan, lähettää postipaketti, ostaa tuliaisia, käydä kavereilla, lukea kokeeseen ja tavata aluevalvoja. Ei tule onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.