keskiviikko 13. maaliskuuta 2013


I sorry guys, but I don't have any food for you. I said I'm sorry, now stop chasing me!

Tänään olivat kaikki koulun opettajat koulutuksissa, joten oppilailla oli vapaapäivä. Paitsi minulla, koska huomenna on kaksi koetta draamassa, eli kaksi näytöstä. Tänään klo 14oo minun piti mennä collegelle treenaamaan, mutta koulun ovella minua oli vastassa yksi ryhmäläisistäni (kutsutaan häntä nimellä Ameeba), joka kertoi, että kolmas vahvistuksemme (hän olkoon Plankton) oli menettämässä äänensä, joten hän jäi kotiin. Ameeba oli jossain koulun riennoissa mukana, kun meidän piti harjoitella, mutta hänen piti palata hommiinsa, joten minä siellä Drama Hallissa yksinäni katselin muiden kenraaliharjoituksia yhdessä Karlin kanssa, joka on meidän student teacher, eli opettajaksi opiskeleva opiskelija, joka nyt testailee taitojaan meidän kanssamme kesään asti. Karl on kyllä mahtava.

Koska koulupäiväni alkoi niin myöhään, kuljin erään puiston läpi kamerani kanssa, koska sää oli niin hieno. Päädyin kuitenkin kahden hanhen ja joutsenen poikasen piirittämäksi. Elämäni oudoin hetki.










Joutsenet ovat pilalle lellittyjä lapsia, jotka tulevat ruoan toivossa vaikka syliin. Ja luulevat olevansa flamingoja.

Hanhet ovat wannabe pahiksia, ne ei väistä sua ja yrittää kävellä coolisti ohitsesi mutta sisimmissään ne ovat vain uteliaita nyssyköitä.

Lokit ovat true badasseja: isot egot vain laajenevat huutamalla ja muita elollisia pelottelemalla.

Pulut ovat nössöjä, ne vain istuvat aidalla ja pörhistelevät sulkiaan. Jos niitä yrittää lähestyä niin ensimmäisen luuserin lennettyä pois muut tajuavat kaksijalkaisen olemassa olon ja sitten pitää äkkiä päästä pois.

Minussa olisi ainesta lintututkijaksipsykologiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.