lauantai 9. maaliskuuta 2013

Before I end up six feet under.









Tarkoitukseni oli aluksi puhua hieman paikallisesta ruokakulttuurista mutta päätin, että menen huomenna ruokakauppaan napsimaan kuvia Lava Breadista ynnä muista outouksista.

Minulla on huoneeni seinällä Suomessa Before I turn 20 -lista (koska koko elämää varten oleva  tuntui vielä viime kesänä liian pitkältä ajalta) ja esimerkiksi tuo teekutsujen pitäminen löytyy siitä. Mutta Vilmalta tämän idean varastin, koska hän kutsui minut tekemään näitä seuraavaa kolmea asiaa. Tosin toivottavasti ilman tuota suudelmaa amerikkalaisessa naapurustossa, voi tulla vähän hankalaksi tuo sukupuolenvaihdosleikkauskin. Mutta ensi kesänä meidät voikin sitten bongata jostain Suomen Ikeasta leikkimästä piilosta, piiloutumasta vaatekaappeihin (ja kun ihmiset kävelevät ohi, tulemme ulos ja sanomme juuri palanneemme Narniasta), istumasta jokaisella sohvalla, mitä liikkeestä löytyy sekä laittamasta herätyskellot päälle ja piillottamasta niitä kattiloihin keittiö-osastolla. Täytyy vain miettiä, että mihin liikkeeseen olemme valmiita hankkimaan porttikiellon. Mutta kesästä on ainakin tulossa mahti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.