torstai 14. helmikuuta 2013

Uskollinen oppilas käy koulua lomallakin.


Tämä viikko on onkin tähän asti mennyt laiskotellessa, läksyjä tehden, teetä hörppien sekä elokuvissa käyden. Nyt kuitenkin ystävänpäivänä raahauduin kouluun, koska draama. Kymmenestä neljään opettajamme olivat koululla, joten olimme mekin. 

Tosissaan meidän "näytelmä" A.K.A. The Piece täytyy toteuttaa erään saksalaisen miehen (Brecht) ideologian mukaan, eli esim. samat näyttelijät näyttelevät eri rooleja, hahmot puhuvat suoraan yleisölle ja sen sijaan, että orkesteri olisi jossain syvennyksessä piilossa (naturnalism) joku näyttelijöistä voi innostua kesken vuorosanan laulamaan laulun. Lavastuksen kuuluu olla erittäin minimalistinen ja yksinkertainen ja tuossa alla näkyy meidän lavastus.


Sian on aave D:


Kyllä, se on erittäin tarkka teinipeilikuva.

Käytiin kaveriporukalla katsomassa I Give It a Year, ei mitenkään erityisen hauska romanttinen komedia, mutta nauroin hirveästi. Voi sitä myötähäpeän määrää, en ymmärrä miten näyttelijöillä on pysynyt pokka. Mutta hyvää ystävänpäivää  kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.