lauantai 26. tammikuuta 2013

Blogihaaste: Fy enw i yw Maria..

Elikkäs, Emilia haastoi minut ja samoin muun Suomiperheen ja säännöthän siis ovat seuraavat:

-kerro 11 asiaa itsestäsi

-vastaa haastajan 11 kysymykseen
-keksi uudet 11 kysymystä
-haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
-kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

11 asiaa itsestäsi:

1. Kuuntelen musiikkia täysin laidasta laitaan olotilan mukaan.
2. Haluaisin vaihtovuoteni kuluvan nopeammin, koska loppua kohden paranee MUTTA toisaalta sitten se onkin jo ohi, mitä en halua. Elämä on niin vaikeaa.
3. Viihdyn Walesissa ja tulen tänne takaisin. Vapaaehtoiset seuralaiset ilmoittautukoon.
4. Osaan yli kymmenen lausahdusta kymrin kielellä. Rwy'n hoffi cwrw = minä pidän oluesta, vaikka se nyt ei pidä paikkaansa.
5. Minulla on vieläkin joulukalenterit seinällä.
6. Inhoan jossittelua.
7. Mielestäni Iso-Britanniaa ei ole kokenut ennen kuin kävelee paljain jaloin sateessa.
8. BBC on aiheuttanut minulle riippuvaisuuksia ja sen jälkeen tuhonnut elämäni.
9. Suomiperhe on paras. Nytkin he kaikki ovat tulossa juhlistamaan syntymäpäivääni huhtikuussa Cardiffiin. Kiitos Emilia, Vilma ja Juhana.
10. Haikailen tatuointeja.
11. Rakastan kookosta.

Haastajan 11 kysymystä:
1. Mikä fiilis nyt? Ihan hyvä, eipä tässä mitään, laiska lauantai-ilta kotosalla. Hostvanhemmat menivät toisen pariskunnan kanssa sushibaariin ja Tati on linnoittautuneena omaan huoneeseensa, joten on ihanan rauhallista.
2. Lempiruoka? Mä rakastan hostisän lihaperunasose-versiota, oivoi, se on hyvää. Ceasarsalaatti on yksi ehdoton lemppari utta joku kaunis päivä on päästävä mäkkiin, viimeksi söin siellä joskus syksyllä.
3. Mitä ikävöit tällä hetkellä? Jaa, eipä taida kyllä olla mitään erityistä. Eletään tässä hetkessä ja näin. Tosin lakua tekee nyt kauheasti mieli. D:
4. Lempipaikka missä oot käyny? Lappi, se on niin mahti. Mielikuvitus pääsee liitelemään siellä lumen keskellä ja laskettelu on aina ollut mulle tärkeetä.
5. Paras vuodenaika? Kesä. Kaikki suomalaiset ovat silloin ulkona ja on menoa ja meinikiä enemmän kuin talvella. Tuskin maltan jo odottaa suomalaista kesää, kun pääsee terassille istumaan ja juoksemaan pelloille. Ei sillä, että mä kauheasti niillä pelloilla juoksen, huono kunto, liian hapokasta.
6. Ootko muuttunut viimesen puolen vuoden aikana ja miten? Ehkä musta on tullut paljon suvaitsevaisempi ja hirveästi avoimempi. Olin Suomessakin jo ulospäinsuuntautunut mutta joululomalla Suomessa käydessäni huomasin saavani outoja katseita, kun niin innokkaasti kaikkeen vastasin ja saatoin vaikka laulunkin luritella kaupungilla. Ihmiset ovat täällä niin yltiöpositiivisia ihan luonnostaan, he eivät ole feikkejä: käytävällä vastaan tullessa naamalle leviää niin leveä virne ja "alright?" tulee suusta ennen kuin suomalainen edes tajuaa tuntevan kyseistä henkilöä.
7. Mitä ilman et pystyisi elämään? Pipoja, kuivashampoota, kirjoja, peittoja, ystäviä ja perhettä, penkkejä, mahtavia paikkoja, junia (kuka ei tykkää junista?), musiikkia, spontanisuutta, uusien asioiden kokeilemista ja heittäytymistä. Ja kuumaa kaakaota.
8. Lempibiisi? Viime viikkoina kuuntelin Imagine Dragonsin Bleeding Outia ja MIKAn Underwateria mutta kuuntelin ne niin monesti, että enää ei kykene, joten sanoisin, että Everything Everythingin Cough Cough soi repeatilla. Mutta tosissaan, lempikipaleet vaihtuu mielialojen mukaan.
9. Mitä blogeja seuraat? Vaihtariblogeja avoimesti, pääasiassa kavereiden vaihtariblogeja mutta sitten stalkkaan ihmisiä Suomen koulustani, kun haluan nauraa tai etsiä jotain hyviä ideiota.
10. Onko sun helppo tutustua uusiin ihmisiin? Yleensä kyllä mutta tietysti silloin jos meillä on jotain yhteistä ja toinen henkilö itsekin tulee puolitiehen vastaan. Yksin ei voi tutustua, vaikka kuinka olisi yritystä ja intoa.
11. Mihin kiinnität ensimmäiseksi huomion uusissa ihmisissä? Silmiin, suuhun ja asentoon, koska niistä näkee ihmisen asenteen. Sitten siihen, miten hän kohtelee muita ihmisiä ja miten muut ihmiset kohtelevat häntä.

Minun uudet kysymykset:

1. Minkä hillittömän superkyvyn haluaisit itsellesi?
2. Jos saisit minkätahansa käsinkosketeltavan tavaran itsellesi, mikä se olisi?
3. Minne lähtisit juuri tältä seisomalta, jos saisit päättää?
4. Lempimutusteltavasi?
5. Lempitelevisiosarjasi?
6. Mikä on mahtavin juttu, minkä olet tehnyt?
7. Mitä lempinimiä sinulla on?
8. Mitä vaatetta/asustetta ilman et voi elää?
9. Mikä on suurin paheesi?
10. Mikä on unelma-ammattisi?
11. Mitä et yksinkertaisesti kestä tai ymmärrä?

Koska minulla ei ole kavereita en laita tätä kenellekään eteenpäin, mutta jokainen on tervetullut käyttämään tätä pohjana ja sanoa, että minä pakotin tekemään tämän haasteen.

Ai, että, mä rakastan näiden haasteiden tekemistä.

P.S. PÖRRIÄINEN.


2 kommenttia:

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.