perjantai 21. joulukuuta 2012

koska mikään ei voi mennä suunnitelmien mukaisesti

Ei mennyt tämäkään niin kuin Strömsössä. Tarkoituksenani siis on matkata jouluksi koti-Suomeen, koska äitini on siellä hermoheikkona ja hostperheeni on raskaasti vihjannut mahdollisesta vierashuonetarpeesta, joten ei auta muu kuin alistua. Kaikki on mennyt hyvin tähän asti, mutta ei enää.



Ongelma nro 1:
Eilen oli London Paddington (Karhuherra Paddington!) -juna-aseman ja Heathrowin lentokentän 1-3 terminaalien välisessä radassa isoja teknisiä ongelmia, mikä nyt tuntuu vaikuttavan koko Englannin ja Etelä-Walesin liikenteeseen. Junia peruutettu (esim. Cardiff - Lontoo), myöhästymisiä on paljon ja ties mitä. Luojan kiitos, minun Swansea-London Paddington kulkee (ainakin vielä), kun taas Cardiffin juna ei.

Ongelma nro 2:
Olen menossa sekä Paddingtonin asemalle, että Heahtrow Expressillä 3. terminaaliin. Tai ainakin olin. Nyt Paddingtonilta pitäisi ottaa joko metro Lontoon keskustaan, mistä vaihtaa toiseen, mistä kolmanteen, joka veisi oikeaan terminaaliin. Aikaa tässä tuhlautuisi reippaasti yli tunti. Ei kiitos. Taksi se siis on, ja minulla köyhänä opiskelijana on sitä rahaa tuhlattavaksi asti. No, ei voi mitään.

Ongelma nro 3:
En ole vieläkään pakannut. Mutta katsokaa, mitä ostin nyt pidentyneelle kotimatkalle!



Ja vielä pieni pötkö Tobleronea, toivottavasti aika menee nopeasti. Ketuttaa kuin pientä oravaa talvella, kun käpy jäätyy.

//EDIT: Jos positiivisia puolia aletaan pohtimaan (niitä kun ei tunnu oikein löytyvän :c) niin, kuka on matkustanut Lontoossa mustalla taksilla? Tämä on nyt sellainen once in the lifetime -tilaisuus, ai että. Piristysruiske tähänkin iltaan. Nukun varmaan sormet ristissä samalla kun uneksin kaikista mahdollisista kauhuskenaarioista. No, seuraava yö toivottavasti nukutaan Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.