torstai 13. joulukuuta 2012

"I'm a part of this tree."

Neljän tunnin hypärit ovat kivoja aina torstaisin mutta ne tekevät päivästä joko todella pitkän tai oikein lyhyen. Tänään ne olivat pitkiä, mutta onneksi Ottavia liittyi ennen pitkään seuraani ja lopetin suosiolla yhden historian esseen raapustamisen. Tulimmme ruokailemisen jälkeen siihen tulokseen, että Computer Hallin ilman lämpötila oli aivan liian korkea ja hapenpuutteeseen tullaan kuolemaan, jos ei pois päästä. Päätimme lähteä kävelylle kirpeään ulkoilmaan ja säikyttelimme lintuja. Yksillä linnuilla oli pikkulinnun pää, sorsan vartalo ja kanan koivet, ja ne pitivät uimisesta ja juoksivat kovaa. Eivät halunneet lentää. Haluan nyt selvittää tämän lintulajin nimen.

Lapsellisia kun olemme, kiipesimme puuhun. Tai Ottavia kiipesi. Ja minä. Mutta tulin nopeasti alas. Suomen mainetta ei ole ihan kokonaan menetetty. Ihailkaa kamerakännyköidemme tuloksia:

"I see you."
"I'm Gollum from The Lord of the Ring."
Anteeksi, siis mitä pitää varoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.