lauantai 15. joulukuuta 2012

"I'm off to an adventure!"

Jozefille ja minulle on nyt kehittynyt The Friday Tradition, koska molempien koulupäivät ovat tismalleen samallaiset ja päättyvät 12:20. Tämä tarkoittaa matkaa paikalliseen supermarkettiin, mistä Jozef ostaa itselleen donitseja. Sitten menemme Costa Coffeeseen teelle. Viime kerralla minä maksoin, joten nyt oli Jozefin vuoro. Sanoin hänelle, että ihan perus Earl Grey, ei maitoa, sokeria kiitos. Jätkä ostaa itselleen mansikka-kerma-mössön ja minulle suolainen karamellilaten. Olin miettinyt sen ostamista viime viikolla, mutta jänistänyt sitten. Nauroin, että onpas tuo tee nyt muuttunut viime näkemästä, missäs ne hurmaavat teepannut?

Illemmalla lähdimme Swanseahin elokuviin ja tapasimme kolme muuta vaihtaria. Kävimme katsomassa Hobitin, joka kesti muistaakseni 3 h ja 45 min plus ne 23 minuutin mainokset, jotka tulevat joka kerta ennen elokuvaa. Eli, jos elokuvan olisi määrä alkaa 19.00, se alkaa todellisuudessa joskus puoli kahdeksan maissa.

Elokuva oli erinomainen ja oltiin Jozefin kanssa koko ajan ihan haltioissamme ja niin energisiä elokuvan jälkeenkin. Meillä ei ollut mitään kiirettä, vaikka jos järjestön sääntöjä prikulleen noudattaisi, meidän kotiintuloaikaan oli vain vartti ja junamatkassa menee vähintään se 20 minuuttia. Jozef kävi vessassa ja sen jälkeen päätimme tutustua juna-aikatauluihin. Huomasimme, että seuraava juna lähtisi kuuden minuutin kuluttua ja sen jälkeinen joskus ennen keskiyötä. Kiire tuli ja juoksimme reilun mailin juna-asemalle.

Muutama laitureille johtavista porteista oli onneksi auki, joten ei lippuja tarvinnut valmiiksi alkaa kaivamaan. Tosin normaalin portteja valvovan henkilökunnan sijasta oli kolme poliisimiestä, jotka eivät huomanneet, mikä heidän ohitseen vilahtivat ja porteista läpi. Eivät kuitenkaan lähteneet perään. :)

Laiturillamme seisoi samaan aikaan kaksi junaa ja minä marssin niistä jälkimmäisen luokse. Konduktööri kysyi "Where are you heading, love?" ja minä pihisin, että Llanelliin. Kyseinen juna oli sinne menossa ja kun käännyin ympäri huomasin, että jätkät olivat kovasti menossa väärään junaan. Raahasin ne oikeaan ja käytävällä kävellessämme tuli kuulutus, missä junan ajuri ilmoitti, että matkustajat ovat varmaankin jo kyllästyneet hänen ääneensä mutta juna pääsee lähtemään hetken kuluttua. Eli juoksimme koko matkan turhaan. No, hyötyliikuntaa, parasta liikuntaa.

Huomenna menen Cardiffiin, jouluostokset ovat tosin jo tehty, joten kamera kädessä olisi tarkoitus kulkea. Jozef kuitenkin piti huolen, etten aivan kokonaan unohda häntä ja antoi minulle oman joululahjalistansa. Koettaisi päättää, joka viikko hän pyytää eri asiaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.