torstai 23. toukokuuta 2013


London
osa 3


Olin muutama viikko takaperin perheeni kanssa Lontoossa pyörimässä noin viikon, kun he tulivat minua tänne moikkaamaan. Ehtisin postata jo kaksi muuta "osaa" Lontoosta, ensimmäiseen pääsee tästä klick ja toiseen tästä klickklick.

Käytiin yhdessä maailman mahtavimmista paikoista, eli Warner Bros Studio Tourissa, Watfordissa, joka on pohjois-Lontoossa noin 20 minuutin junamatkan päässä Eustonin juna-asemalta.

Kun aamulla lähdimme kohti "Potterlandiaa" niin otimme kaikki takit mukaan, koska oli hieman vilpoista mutta eikös sitten junassa huomattu ulkoilman lämpeneminen ja kohta jo hikoiltu. Watfordin juna-asemalta lähtee oma Harry Potter -bussi studiolle, jossa pääsee heti jo tunnelmaan. Pian saavuttiinkin studiolle ja olimme kerrankin ajoissa ja pääsimme tutustumaan kauppaan ennen itse kulisseihin pääsyä. Enjoy!



Eteishallissa oli nurkassa mini-Starbucks, oma kahvila hieman eristyksissä lasiseinän takana sekä narikkaa, sisäänkäynti _isoon_ kauppaan ja Ford Anglia roikkumassa katosta. Lisäksi näyttelijöiden jättimäiset naamataulut kiersivät katonrajassa.




Ennen itse kierroksen alkua piti tarkistaa lipuista oma slotti, koska voi mennä jonottamaan. Meidät päästettiin huoneeseen, missä odotettiin, että kaikki olivat päässeet mukaan. Sitten katsottiin n. 10 min kestävä pätkä, missä Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint selittivät kierroksesta. Valkokangas nousi klipin päätyttyä ja paljasti Suuren Salin oven. Oli kyllä niin hieno tunne, kun näki Suuren Salin ensimmäistä kertaa.




Sitten ohjattu kierros päättyi ja päästiin vaeltamaan ympäriinsä aivan vapaasti. Oli kyllä aivan mahtava paikka, ei voi muuta sanoa! Vaikka Hedwig tuijottikin hieman ilkeästi. Valitettavasti en voinut laittaa kaikkia 300 kuvaa, mitä otettiin paikasta tänne, joten joudutte tyytymään vain murto-osaan niistä.
















Kavereille ostin Luihuisen huivin sekä Bertie Bottom's Joka Maun Rakeita (onnea vain niiden kanssa, ne todellakin on joka maun rakeet, korvanöyhtä<3). Itselleni ostin Rohkelikon huivin ja pari päivää aikaisemmin King's Crossin juna-asemalta lipun Tylypahkaan (enää pitää päästä siitä seinästä läpi!). Lisäksi ostin suklaasammakon, mutta se tuhoutui ennen kuin ehdin ottaa siitä kuvaa (söin sen), todisteena sen olemassa olosta on kuitenkin Helga Puuskupuhin kortti!

Lisäksi isän kanssa käytiin vihreiden trikkitaustojen edessä pitämässä hauskaa, ensiksi kruisailtiin Tylypahkaan ihan rauhassa, mutta sitten huomattiin että juna tuli ihan hännillä ja paniikki iski! Toisessa kuvassa minä lennän luudalla rohkelikon kaavussa Tylypahkan yläpuolella. WOHOO!








PS. Kermakalja on hyvää ja jos joku teistä lukijoista haluaa mennä tuonne Warner Bros Studio Tourille, niin sinne pääseminen on erittäin helppoa mutta muistakaa, että liput pitää ostaa ETUKÄTEEN, sieltä ei voi ostaa lippuja. Muistakaa myös tarkkailla kelloa, että koska teidän time slottinne on, sillä jos se menee ohitse, ette välttämättä pääse enää studio tourille ettekä saa rahojanne takaisin.

5 kommenttia:

  1. OMG!
    Mun on niin päästävä tonne!!! :)
    Harry Potter on mun elämäni rakkauskirjasarja :) :) <3 (ja leffasarja myöskin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harry Potter ja tee ovat elämän suola. Piste.

      Poista
    2. Agree! :)
      Kampissa jaettiin noin kuukausi sitten ilmaiseksi skottilaista aamiaisteetä.
      Petyin erittäin pahasti ja suutuin kun äitini oli mennyt juomaan sen. :( :( :( :(
      Mutta onneksi meillä on vielä kaapissa Twinings:in English Breakfast - teetä. :)

      Poista

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.