maanantai 25. maaliskuuta 2013


Sitä oppii arvostamaan hyviä päiviä.


Tänään aamulla tunsin heti alusta, että on tulossa hyvä päivä: aurinko paistoi ja normaalin tasaharmaan taivaan sijaan näin sinistä. Unohdin tehdä draaman läksyt ja vaikka Brittany yrittikin näyttää minulle omia tehtäviään en ehtinyt tehdä niitä. Onneksi opettaja ei kysynyt niistä. c:


Ollaan Jozefin kanssa tänään hoilattu ääneen varmaan viittätoista eri laulua, syöty CreamEggsejä (jos saatte mahdollisuuden mutustella niitä, tarttukaa siihen!) ja pääsimme psykan tunniltakin puoli tuntia aikaisemmin. Lisäksi isovanhemmat laittoivat 200 euroa tilille, koska minä täytän huimat 18 vuotta vajaan kahden viikon päästä. Astun aikuisuuteen fyysisesti ainakin... Oivariiniakin laittoivat Walesiin asti tulemaan, en kestä.


Olen ollut niin hyvällä tuulella tänään, että päätin marssia kauppaan ja täyttää paketin kaikilla paikallisilla herkuilla. Huomenna lähetän paketin perheelle Suomeen. ->


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.