perjantai 29. maaliskuuta 2013


Kevätkävelyllä.




Sujuvasti kuvista tuli pää sensuroitua (en leikannut sitä pois, kuva oli alunperinkin tuollainen) ensimmäisestä kuvasta pois mutta ei hätiä mitiä. Toinen päivä reilun kahden viikon pääsiäislomaa oli tänään ja menin kolmen ja puolen tunnin kävelylle, kun oli niin ihana sää. Nyt mutustelen tyytyväisenä ruisleipää. Elämä on letkeetä.

My camera did some censorship for me (it was an accident, I didn't mean to lose my head) in the first photo but no worries. It was the second day of two week long holiday and I decided to go for a walk, which took three and half hours. But it was such a wonderful weather and you don't get that much around here, to be honest. Now I'm eating some rye bread, oh, I am pleased. c: Life is goood.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.