maanantai 7. tammikuuta 2013

iltakävelyllä rannassa

Kahden päivän kotona makoilun ja kokeisiin lukemisen jälkeen Tati kysyi minulta, jos haluaisin lähteä jonnekin hänen kanssaan. Mieleeni tuli samantien Swansean joulualennusmyynnit mutta Tati halusikin lähteä Llanelli Beachille. Merta hän ei ollut nähnyt kolmeen kuukauteen, joten rannalle oli päästävä. Toisaalta Slovakia on keskellä Eurooppaa eikä sillä ole omaa rantaviivaa ollenkaan, joten tämä äkillinen kaipuu merta kohtaan tuli hieman puskista. Otin kuitenkin kamerani mukaan, joten saatte ihailla lämpimän tammikuisen illan maisemia.








3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Tein sunnuntaina yhteiskuntaopista annettua tehtävää, jossa piti ottaa selvää jostakin EU:n vähemmistöstä ja päätin tehdä sen walesilaisista. Siinä sitten googlella etsiskelin tietoa ja PAM!, blogisi ponnahti ruudulleni! Ja voi ei, miksi minun piti löytää tämä juuri kesken viimeisen koeviikon (prelit, krhm..)? Olen siis suomalainen kolmannen vuoden lukiolainen ja olisin itsekin halunnut vaihtoon (varsinkin brittilään), mutta pengar astui kuvioon olemattomuudellaan.

    Kirjoitat todella hauskasti, elävästi ja innostavasti! Tämän päivän ruotsin prelissä huomasin pohtivani hetkeä, kun pääsen kotiin ja jatkamaan blogisi lukua - tietenkin kovimman iskun saa tällä hetkellä huomenna palautettava YH:n tehtävä..

    Odottaen jo seuraavaa postausta! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Sunnuntaina tein yhteiskuntaopista annettua tehtävää, jossa piti ottaa selvää jostakin EU:n vähemmistöstä. Päätin tehdä sen walesilaisista ja kun etsiskelin tietoa googlesta, PAM!, blogisi ponnahti ruudulleni! Ja voi ei, miksi minun piti löytää tämä juuri kesken viimeisen koeviikon (krhm, prelit.. :D)? Olen siis kolmannen vuoden lukiolainen aivan viimeisillä metreillä ennen kirjoituksia ja olisin itsekin joskus halunnut vaihtoon (erityisesti brittilään), mutta pengar astui kehiin olemattomuudellaan..

    Kirjoitat todella hauskasti, eläväisesti ja innostavasti! Tänään kesken ruotsin preliminäärin havahduin, kun mietin kotiin lähdön hetkeä ja ajatusta siitä, että pääsen jatkamaan blogisi lukua. Kovimman iskun tästä tietenkin saa huomenna palautettava YH:n tehtävä... Oikea FANITYTTÖ-hetki! :)

    Seuraavaa postaustasi odottaen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos, kiitos, kiitos! Ah, mulla on fani, voisin juhlistaa tätä hakemalla kookosjogurttia kaupasta! Ihanaa, että joku tekee walesilaisista esitelmää, koska minun mielestäni he ovat aivan liian ignoorattu kansa. Valitettavan usein heidät myös yhdistetään englantilaisiin. Skotit ovat skotteja, irlantilaiset irkkuja mutta jostain syystä walesilaiset ovat englantilaisia. Walesilaiset ovat ERITTÄIN oman arvonsa tuntevia ja suunnattoman ylpeitä walesilaisuudestaan. Walesilaiset, skotit ja irkut ovat kavereita ja kaikki yhdessä englantilaisia vastaan. Mokomia snobeja heidän mielestään ja jos totta puhutaan, on tämä ajattelutapa jo hieman tarttunut minuun. Tässä on pieni linkki juutuubiin eräästä walesilaisesta sarjasta, Torchwoodista. Typerät jenkit. http://www.youtube.com/watch?v=5mAb0BmkCxc Kiitoksia hirmuisesti kehuistasi, ah, piristit hirveästi minun päivääni. Kiitoskiitos! P.S. Mulla on fanityttö GOSH.
      P.P.S. Miten esitelmä meni? :DD

      Poista

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.