tiistai 21. elokuuta 2012

Thorpe Park aaaand LONDON

Minusta on alkanut pikkuhiljaa tuntua siltä, että kamerani ei enää pidä minusta. Thorpe Parkissa se poisti kaikki kuvani ja Lontoossa hän sitten tuli siihen tulokseen, ettei minun tarvitse ottaa valokuvia ja alkoi uhkailemaan hupenevalla akulla. Reilu peli. Murr, sanon minä.

Kapinoidakseni koko maailmaa vastaan ja päästäkseni mahdollisimman helpolla tästäkin aattelin vain ladata tämänkin postatuksen täyteen kuvia, koska ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai mitä? Ja jotta voitte vain silmäillä niitä nopeasti, sillä en usko, että kukaan liiemmin alkaa niitä analysoimaan. Jos joku niin kuitenkin innostuu tekemään, have fun.

Haluaisin vielä tähän kohtaan kiittää vanhempiani siitä, että ovat kokeneet metron tärkeäksi osaksi maailmalla matkustamista rakastan edelleen Pariisin metroa, sitä ei ole voittanutta...vielä. Siitä on ollut hyötyä.









*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *












Taidankin mennä tästä poistamaan kynsilakkani...



2 kommenttia:

  1. Toi kuva misä mä näytän kameraa...
    Ei oikeesti, mahtava otos! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kuuluu tietysti kuvatuille, eiku mitä? :DD

      Poista

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.