perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa ja jossain muuallakin.

Se tunne, kun naurat pelkälle ajatukselle kaksarista seitsemän minuuttia. Anna, oletan saavani sen kalenterin, josta puhuttiin ;)) Muutenkin, kevät ja perjantaisekoilu eivät missään nimessä sovi yhteen... Todistusaineistoa, jos sitä edes tarvitsee...


Jutta päätti hankkia tatuoinnin. Kunnes tajusi, että tatuoinnit ovat ikuisia... :DD

Ei kyllä koulu kauheasti kiinnostanut, varsinkaan, kun historian tunnilla ei puhuttu mistään mielenkiintoisesta. Ja minä rakastan historiaa, vaikka tuo alla oleva kuva väittääkin jotain muuta. Normaali vihon sivu, jonka otsikkona on Talvisota. Valitettavasti siihen ei saatu mitään muistiinpanoja, joten tehtiin Jutan kanssa uudet ja paremmat. Huomatkaa ylisöpö mörkö. <3




Päästiin tänään tutkailemaan musiikin tunnilla jatkettiin sitä ianikuista Mozart-elokuvaa, joka on kyllä ihan katsottavissa. Paitsi, miesopettajamme päätti aina pysäyttää ja paljastaa juonenkäänteet tai sitten hypätä parikolme kohtausta yli. Yhtäkkiä huomasimme, että rakkaan säveltäjämme vaimo oli häipynyt, ynnämuutaynnämuuta. Möhmöhmöh, kostoksi jälleen rikostoverini ja minä arvioimme opettajamme sisustusmakua. Vapise maailma.




Lammasperhe ikkunalaudalla.



MIAAAW!!!


"--it doesn't matter--"


mur. Kävin Muumimaailman kesätyöhaastattelussa. Toivottavasti saan paikan, minun mielestäni se nimittäin meni loistavasti. Näin erittäin vaatimattomasti ilmaistuna. :DD Toivotaantoivotaan että saan paikan.

P.S. Hesburgerin kananugetit ovat oikeasti kananugetteja. Yes, I'm looking at you, J.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.