keskiviikko 29. toukokuuta 2013


Suomalaiset ne yhteen soppii, kohta mennään kaikkialle

Heips vain kaikki, terveiset Emilian luota. Alkuperäisen suunnitelman mukaan minun oli tarkoitus leiriytyä Emilian lattialle tiistaista perjantaihin, mutta reissu venyy lauantaille. Hostäiti kysyi, jos viihtyisin pidempään, sillä he ovat menossa lauantaina piknikille ja kiertämään maaseutua. Tämä tyttö huusi innosta sisäisesti ja kun sain myöntävät vastaukset aluevalvojalta sekä hosteilta niin riemulla ei ollut rajaa.

Tänään käytiin Emilian kanssa Cardiffissa vähän shoppailemassa, syömässä Nando’sissa, nauttimassa Starbuck’sin happy hourista, jolloin kaikki frappuchinot ovat puoleen hintaan ja erikoismakuja löytyy sekä katsomassa Hangover III. Oli kyllä hyvä leffa, myötähäpeän määrä oli kyllä katossa. :”D

Napsittiin Millenium Stadiumin edestä kuvia ja ei minusta mallia tule… 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.