perjantai 8. helmikuuta 2013

Retki todelliseen Walesiin osa I


Tänään koulu istutti vaihtarit kahteen autoon ja matka kohti todellista Walesia alkoi. Kuvia otin melkein kolmesataa muutaman tunnin aikana, joten jaan tämän reissun kahteen postatukseen. :)

Euroopan suurin lasikupla, jossa on paljon eksoottisia ja harvinaisia kasveja ympäri maailmaa. Ja siellä yritetään myös pitää Walesin varpuskanta elossa. Sanoin, että Suomi voi lainata muutaman. 

Vieressä historiallisia rakennuksia erään lordin mailta vuodelta X.




Sama lordi rakensi lähistölle tornin, jotta näyttäisi mahdollisimman mahtavalta. Hän meinaan halusi tulla äänestetyksi parlamentin jäseneksi mutta ei koskaan päässyt sinne. Lampaat tosin tuntuivat viihtyvän sen ympäristössä.



Seuraavaksi menimme collegemme toiselle kampukselle, missä voi opiskella vain maatalousaineita. Katsoimme, kun eräs jätkä peruutteli tynnyreiden ja autojen välistä traktorilla, joka kantoi tavaroita ja opettaja seurasi sivusta. Jätkä veti radan puhtaasti sellaisella vaudilla, että silmät laajenivat teekupin kokoisiksi.

Ja tärkein: pusuttelimme ihania vasikoita, ja rapsuttelimme tänä aamuna syntyneitä vauvavasikoita. <3

vähän on honteloa porukkaa


tämä märkä vaavi on vasta muutaman tunnin ikäinen, siksi hieman sottainen



2 kommenttia:

  1. Tuo keltanen talo tossa kolmannessa kuvassa näyttää ihan Niiskun ja Niiskuneidin talolta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten näyttääkin! Hui kauhistus. Tuon talon näki jo kaukaa, keltainen väri paistoi vihreyden keskeltä.

      Poista

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.