perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bongaa planeetta ja kenties elämääkin.... maapallolta...

Höhöhööhööh, jos on oikein movela panaanikärpänen kuin minä saa varmasti samanlaisen voittajafiiliksen kuin meikäreijällä on nyt. Nimittäin taivaalla möllöttää kuun sijaan kaksi planeettaa, toinen hituisen ylempänä kuin toinen. Hihihihiih.




Asiasta kolmanteen, tehtiin äidin kanssa diili: mä en kerro iskälle sen uudesta Ralph Laurenin takista ja sen Sandin mekosta, jos se ostaa mulle hameen, mitä oon kuolannu Vilassa. Tosin, ostin äiti osti sen Stockalta, menmen, en olisi koskaan uskonut, että alentuisin tällaiseen mainoskuvaan, mutta joskus tapahtuu niitä kuulusia ihmeitä. Tittidii.


 

kyllä, otin kuvan napista... :DDD ja siinä on muuten hius, ignooratkaa se :))

 Kävin muuten noutamassa punaisen permanenttitussin, että saisin kassini valmiiksi. Siinä sitten arposin kahden tussin välillä, kun en osannut päättää kuinka paksu kärki olisi käytännöllisempi myös tulevaisuuden punakynän käyttöä varten. Tuli sitten myyjä kyselemään, tarvitsenko apua. Sanoin, että osaan kyllä itsekin päättää, kiitos vain, ja mahdollisimman ystävällisesti. Lopputulos:
 
 




Toisaalta, en ole ainoa, joka on paikkoja tuunaillu. Heppahullut kunniaan!

 
Oliko meikäläisellä hauskaa, kun teki tuota salaisuus-rekkaria? Ei, Paint ei totellu. :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuohon alapuolella/yläpuolella olevaan kenttään saa kommentoida vapaasti kaikkea maan ja taivaan väliltä, vähäpätöisimmästä hirmutärkeään. Kaikki kommentit luetaan ja ne ilahduttavat minua suunnattomasti, oli sitten kyseessä vaikka salainen toiveesi kertoa jollekin aamupalasta, jonka viime viikon keskiviikkona söit.

Kuulostan jo ihan joltain nuorten tukipuhelimen mainokselta. Mutta tuohon lootaan terkkuja, kiitos.